Při odběru a objednávání stravy nezapomínejte na přidělené čipy.

OBJEDNÁVÁNÍ
a kontrola stravy přes Internet
STRAVNÉ
Prodej stravenek vždy od 20 dne v měsíci
VNITŘNÍ ŘÁD
školní jídelny
SEZNAM
potravinových alergenů

Pondělí (27. 6. 2022)

POLÉVKA Česneková
MENU Smažený holandský řízek, brambory (1,3,7)
DOPLNĚK Zeleninový salát
PITÍ Pitná voda, mléko (7), ovocný čaj

Úterý (28. 6. 2022)

POLÉVKA Krupicová s vejci (1,3,9)
MENU Kuře na paprice, těstoviny (1,7)
PITÍ Pitná voda, mléko (7), džus pomeranč

Středa (29. 6. 2022)

POLÉVKA Zeleninový vývar s drožďovou zavářkou (1,3,7,9)
MENU Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát (1,3,7,12)
PITÍ Pitná voda, mléko (7), ovocné limo

Čtvrtek (30. 6. 2022)

POLÉVKA Zeleninová (7,9)
MENU Masové rizoto se sýrem, okurka (7)
DOPLNĚK Ovoce
PITÍ Pitná voda, mléko (7), džus

Pátek (1.7. 2022)

LETNÍ PRÁZDNINY

Hlavní kuchařka: Kozáková Monika
Vedoucí ŠJ: Drobná Lenka

Seznam alergenů:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich