Při odběru a objednávání stravy nezapomínejte na přidělené čipy.

OBJEDNÁVÁNÍ
a kontrola stravy přes Internet
STRAVNÉ
Prodej stravenek vždy od 20 dne v měsíci
VNITŘNÍ ŘÁD
školní jídelny
SEZNAM
potravinových alergenů

Pondělí (24. 1. 2022)

POLÉVKA Kulajda (3,7)
MENU 1 Guláš z divočiny, houskový knedlík (1,3,7)
MENU 2 Rybí filé na kmíně,bramborová kaše (4,7)
DOPLNĚK Okurkový salát
PITÍ Pitná voda, mléko (7), ovocné limo

Úterý (25. 1. 2022)

POLÉVKA Zeleninový vývar s celestýnskými nudlemi (1,3,7,9)
MENU 1 Hrachová kaše, vařené vajíčko, okurka (3,7)
MENU 2 Námořnické maso, dušená rýže (1,3)
DOPLNĚK Ovoce
PITÍ Pitná voda, mléko (7), džus kiwi

Středa (26. 1. 2022)

POLÉVKA Květáková (3,7)
MENU 1 Smažený holandský řízek, brambory (1,3,7)
MENU 2 Žemlovka s jablky a tvarohem (1,3,7)
DOPLNĚK Kompot
PITÍ Pitná voda, bílá káva (7), ledový čaj

Čtvrtek (27. 1. 2022)

POLÉVKA Krupicová s vejci (1,3,7,9)
MENU 1 Vepřový plátek se špenátovými žampiony, bramborové šišky (1,7,12)
MENU 2 Francouzské brambory (3,7)
DOPLNĚK Červená řepa s jablky
PITÍ Pitná voda, mléko (7), džus pomeranč

Pátek (28. 1. 2022)

POLÉVKA Z míchaných luštěnin
MENU 1 Hovězí pečeně na paprikách, těstoviny (1)
MENU 2 Strapačky (halušky, uzené maso, zelí) (1,12)
PITÍ Pitná voda, mléko (7), vitamínový nápoj

Hlavní kuchařka: Kozáková Monika
Vedoucí ŠJ: Drobná Lenka

Seznam alergenů:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich