Při odběru a objednávání stravy nezapomínejte na přidělené čipy.

OBJEDNÁVÁNÍ
a kontrola stravy přes Internet
STRAVNÉ
Prodej stravenek vždy od 20 dne v měsíci
VNITŘNÍ ŘÁD
školní jídelny
SEZNAM
potravinových alergenů

Pondělí (30. 1. 2023)

POLÉVKA Zeleninový vývar s játrovou zavářkou (1,3,7,9)
MENU 1 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
MENU 2 Krůtí paprikáš, halušky (1,7,12)
DOPLNĚK Ovoce
PITÍ Pitná voda, mléko (7), černý čaj s citronem

Úterý (31. 1. 2023)

POLÉVKA Celerová (7)
MENU 1 Guláš z divočiny, těstoviny (1)
MENU 2 Karbanátky z rybího filé, bramborová kaše , okurka (1,3,4,7)
DOPLNĚK Ovocný jogurt (7)
PITÍ Pitná voda, mléko (7), džus mango

Středa (1. 2. 2023)

POLÉVKA Z vaječné jíšky (1,3,7,9)
MENU 1 Hamburská kýta, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
MENU 2 Hrachová kaše, zeleninová obloha, pečivo (1,3,7)
DOPLNĚK Ovoce
PITÍ Pitná voda, mléko (7), ovocné limo

Čtvrtek (2. 2. 2023)

POLÉVKA Z míchaných luštěnin (7,9)
MENU 1 Smažený holandský řízek, brambory (1,3,7)
MENU 2 Jáhly na způsob rizota s králičím masem (7,9)
DOPLNĚK Ovocný salát (7)
PITÍ Pitná voda, mléko (7), vitamínový nápoj

Pátek (3. 2. 2023)

Pololetní prázdniny

Hlavní kuchařka: Kozáková Monika
Vedoucí ŠJ: Drobná Lenka

Seznam alergenů:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich